duminică, 20 decembrie 2009

Sunt de-a dreptul dubioasă!!!

:)) nu vă speriaţi. Nu fac rău. Sunt dubioasă doar pentru mine. Sau na... dacă mai au şi alţii de comentat la partea asta, sunt bine veniţi.

De ce sunt dubioasă? Pentru că nu am intrat încă în hibernare. În fiecare an, cum se lăsa frigul, nu mai eram în stare să fac mai nimic. O amorţeală cruntă îmi cuprindea tot corpul şi mintea şi nu mai reuşeam să îmi revin decât primăvara. Ei bine... da, sunt dubioasă în acest an. Frigul a venit, zăpadă avem din belşug, hainele groase au fost scoase de la păstrare şi eu totuşi sunt plină de viaţă.

M-am plimbat în aceste zile prin ninsoare, pe zăpada frământată de pe trotuare, cu autobuzul... şi nu m-a deranjat deloc. Din contră! Am simţit că trăiesc, că îmi e bine, că .... nefăcând nimic util, fac totuşi ceva.

De câteva ori m-am surprins zâmbind şi mi-am dat seama de asta abia când am văzut alţi oameni zâmbindu-mi.

Încercaţi şi voi să vă plimbaţi şi să ignoraţi frigul, să vă relaxaţi făcând abstracţie de tendinţa de a sta zgribuliţi şi de a ţine ochii în pământ sperând că, dacă nu vedeţi prea multe în jurul vostru, veţi ajunge mai repede la destinaţie.

Poate voi vedea atunci şi mai multe feţe zâmbitoare în jurul meu.

DECÂT ATÂT!!!

7 comentarii:

 1. Am şi eu momente când zâmbesc la minus x grade... dar revin cu picioarele în România noastră plină de ură şi intru iarăşi în starea de hibernare psihologică....

  RăspundețiȘtergere
 2. "A nu face nimic" inseamna de fapt a fi blocatintr-o idee, adica de regula conceptiile, faptele si atitudinile altora.De aceea e bine sa te regasesti pe tine insuti la un moment-dat, fara legatura cu ciclul anotimpurilor. Sau mai bine zis in legatura cu PROPRIUL ciclu al anotimpurilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. pt tudor * Eu nu mai vreau asta. Nu o să îmi fie mai bine dacă mă gândesc la „România noastră plină de ură“. Nu vreau să ajung la o anumită vârstă, sau la un anumit moment în care să îmi dau seama că am uitat să zâmbesc. Aşa că... ZÂMBESC... orice ar fi!!! Acum, cât mai pot. :) :) :) :D :D :D

  RăspundețiȘtergere
 4. pt galen * dap. probabil am inceput sa ma regasesc. dar, tot dubioasa raman, cel putin pentru mine. Dar, chiar si pentru asta rad acum :)). puuuupici si tie si la toti clujenii, preferatii mei. No ofense pt ceilalti :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu-ti bate capul, toti sintem mai mult sau mai putin "dubiosi" la un moment dat.Da ne trece, e drept ca nu la toti deodata. Dubiosi sau nu , hai sa ne bucuram de miracolul zapezii care deocamdata sfideaza incalzirea globala.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu pot să comentez decât... atât, cum ai spus şi tu la final. Curios şi eu simt aceleaşi lucruri, deşi nu îmi mere super, dar ... sentimentele sunt semntimente. A venit iarna!

  RăspundețiȘtergere