miercuri, 27 ianuarie 2010

Idiosincrazia dilematică

Nu ştiu de ce şi unde şi când. Nu ştiu nici măcar cine sau în ce scop.

Habar nu am pentru ce şi cu atât mai mult nu ştiu pentru cine.

Şi… aşa cum nu pricep în ce univers şi în ce vremuri, nu pricep nici „idiosincrazia dilematică ce îşi reverberează atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent şi disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievală, capsulând filonul crepuscular sincretic şi aluziv metempsihotic al transmigraţiei alchimice înspre circumvoluţiunile interioare ale epocii istorice care tind să formeze adevărate supape paleontologice înspre propensiunea paradigmelor de orientare paseistă“... părerea mea ...

Hmmmm… not me! Really…. not me!!! )

DECÂT ATÂT!!!

8 comentarii:

  1. cata profunzime ...m-ai ametit deja Paulicule

    RăspundețiȘtergere
  2. Relaţionînd la sinergia de congruenţă apreciez idiosincrezia cu valenţe methempsihotice. Zic şi io!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai linistita ca m-am ametit si eu pe mine :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Idiosincrazia crepusculara capsuleaza filonul paleontologic, iar distonanta obscurantismului medieval isi reverbereaza in negru si rosu sorgintea dilematica inspre incandescenta absconcsa a paradigmelor paleontologice in felul in care propensiunea paseista transcende atenuat circumvolutiunile methempsihotice privind supapele de orientare paseista ale universului…alchimic. Mici corecturi Paulino, sa fim profesionisti, ce dreak! Mai ales ca eu stiu pentru cine si in ce scop, nu stiu insa cind!

    RăspundețiȘtergere
  5. ***Galen*** multumesc de completari. Uitasem de partea asta, dar e bine ca imi mai aminteste cineva cateodata :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce-mi plac mie filosofii, ganditorii si elitistii care scriu de dragul de a trimite cel putin 80 % din populatie la dictionar, fara a stii ca nu-i citeste aproape nimeni, exact din aceasta cauza, decat poate alti elitisti, care oricum se citesc unul pe altul si se lauda unul pe altul :))

    RăspundețiȘtergere
  7. incearca o scurta lectura aici : http://dorudalin.blogspot.com/2009/11/paradigma-paradoxala.html te ve lamuri pe deplin in ceea ce inseamna confluenta idiosincrazica a armoniei conflictuale.

    Suma respectelor, Alydor

    RăspundețiȘtergere