luni, 18 ianuarie 2010

Nu, nu şi nu!

NU ... nu sunt o negativistă şi NU, nu am uitat de blog. Am fost „oprită forţat“, dacă pot spune aşa. Şi NU, nu vă spun de ce sau cu ce.

Important este că I’m alive and I’m baaaack!!!

Ok. Ideea este că voi începe din nou să scriu pe blog. Ce? Habar nu am. Dar voi scrie. După o pauză mult prea lungă pentru mine, voi scrie din nou. Este pentru prima dată de când lucrez în mass-media când nu am scris nici măcar un sfert de ştire, articol, etc, timp de trei săptămâni. Aşa că... e clar că voi scrie şi voi scrie şi voi scrie... până când îmi potolesc setea de scris, dacă se poate aşa ceva.

Și scuze de întârziere: LA MULȚI ANI, sănătate și un dram de noroc. Și să știți că cine spune doar: sănătate ca-i mai bună decât toate nu se gândește prea bine. Sănătate au avut și cei de pe Titanic, norocul le-a cam lipsit.

AMR: 2 zile până mă întorc la muncă

DECÂT ATÂT!!!

4 comentarii:

  1. Asta e destinul reporterului Paula, de a trai o viata intre oameni, de a le scrie pe toate cele din lume adunate si nu in ultimul rind de a le impartasi cu semenii. La cit mai multe si inspirate si in continuare! Normal, dorindu-ti sa nu le incerci dacva e posibil pe pielea ta pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. bine te-ai intors (eu stiu de ce :P) sanatate, noroc si ROCK :D Spor la tot Paula

    RăspundețiȘtergere
  3. Salve, cara signora!
    Pai, ma bucur ca te intorsesi...sincer..cam disparusesi din peisaj...sper sa ne vedem
    ( citim) mai des...
    Sa iti fie bine si...una affetuosa stretta di mano
    Il Padrino

    RăspundețiȘtergere