luni, 2 februarie 2009

E numai inceputul

Circoteca este tot ceea ce traim noi acum, in anul 2009. La ce post de tv ne uitam, ce ziare citim, ce povestim in autobuz, la coltul strazii, la coada la carne cu pret redus (aaa, scuze, acolo ne batem)... totul a devenit doar un mare circ.

Spunea cineva “Dragi români, porniţi televizoarele şi priviţi haosul în toată spledoarea lui!”. Eu as spune altfel acum”Opriti dracului televizoarele si priviti la tot haosul din jurul vostru, la toata circoteca creata de niste clovni care nu stiu decat sa dea din gura si sa zbiere cat ii tin plamanii ca altii sunt de vina”. Vechea vorba a romanului: eu n-am facut nimic, el e vinovatul. Si arata cu degetul spre oricare e mai aproape de el. Asta asa... Ca sa se vada bine spre cine arata.

Poate va intrebati si voi (ca si mine, de altfel,) de ce mi-am facut blog? Habar nu am, sincer! Poate pentru ca m-am saturat sa mi se bage pumnul in gura si sa mi se zica ce trebuie sa zic si ce nu. Asta asa … ca sa nu supar, Doamne fereste-ma si apara-ma, pe cineva sus-pus, care pentru ca se “oftica” da cu barda. Si am reusit sa (citez) “oftic” o astfel de persoana, asa ca am devenit brusc o persoana numai buna de restructurat pe motive financiare. Da-o dracului de restructurare!!! Ce motive bune le-au dat americanii romanilor care sunt obisnuiti sa aiba sclavi pe plantatie si nu angajati, care sunt oameni ca si ei doar ca nu au uitat de unde au plecat.

Imi cer scuze de la cei care pana acum nu m-au auzit injurand. Promit sa o fac mai des. Poate asa voi atrage si mai multe antipatii. Nu mi-ar strica! Deocamdata am putine … da buneeeee taica!!!

4 comentarii:

  1. Ehi...pana sa-ti vad ochii in poza aia mica, n-am citit ca imi cadeau ochii in gura...
    Hehehehe...
    La mai mare si bun venit in lumea bloghistilor...
    Karlita

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Dacă tot am dat pe-aici îţi urez "Bine ai venit!" în blogosferă (urăsc termenul, dar nu am de ales). Cred că ţi-ai făcut blog ca să te poţi descărca undeva de toţi nervii acumulaţi chestie perfect normală şi de înţeles. Dacă te vei "limita" la ce ai înşirat mai sus, ai motive de scris în fiecare zi pentru că, trebuie să recunoşti, trăim într-o ţară absolut fascinantă unde (îl citez pe Teo din Deko) "nimeni nu e de vină, totul SE întâmplă".

    Eu te-am auzit înjurând, dar de citit înjurături de-ale tale... asta e o premieră. Spune-le de toate, vorba ştiu eu cui: de mame, de taţi, de religie, de ce oi vrea tu! Înjură-i, nu merită nimic mai mult.

    Stau cu ochii pe tine, te monitorizez de la mine! Baftă cu scrisul!

    RăspundețiȘtergere
  3. "... Nu sunt o păpușică mică pe bază de arc,
    Vreți să faceți ceva pentru mine? Faceți infarct! ..."; și la mai multe articole "necenzurate" :D...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare dreptate ai Misha :). cred ca o sa incep sa ascult si eu parazitii mai des :)) Multam' celor care mi-ati scris deja. promit ca mai scriu, ca doar asta imi place sa fac cel mai mult...

    RăspundețiȘtergere