luni, 21 septembrie 2009

Direct din cartier – gesturi care nu se uită (oricât de sus ai ajunge)

„Băieţii din gaşca mea“ (ca să fiu în ton cu gestul în discuţie), au o vorbă: „De băutură nu ne batem joc“ (fraza e ceva mai lungă, dar nu merita să mă cobor la nivelul personajelor). Gestul preaminunatei directoare de la RTT, Cristina Antonie, a şocat o ţară întreagă şi nu numai. Şi nu pentru că ar cunoaşte-o lumea ca fiind o femeie finuţă, drăguţă, incapabilă să facă rău unei muşte sau vreo zână din poveşti. Ba din contră!!!

Şocul a fost că nu a mai reuşit să se abţină... în public, SAU MAI BINE ZIS SĂ O ŢINĂ ÎN FRÂU Primaru’ Scripcaru. Unde mai pui că l-a mai făcut de toată jerna şi pe dragul şi preamăritul ei (scuze, nostru) primar. Imediat după incident, Consulul Germaniei a întrebat: „Cine e nebuna asta?“ Răspunsul a venit repede de la cineva din spate: „Amanta primarului“. Nu eu am spus-o... aşa că nu pot fi acuzată de nimic.

Să fi fost oare gestul ei un mod de a-şi face publicitate? Să fi fost o strategie de a mai atrage putin atentia asupra ei? Sau acea voce care i-a „devzăluit identitatea“ să fi fost de fapt „pusă“ acolo doar ca să înţeleagă lumea o dată pentru totdeauna că EA, doar EA e PRIMĂRIŢĂ în Braşov. Trebuia să se ştie că acea fetiţă venită în urmă cu ceva ani de undeva din Craiter ca să vândă flori în centrul Braşovului, a ajuns în fruncea urbei.

Să fi fost totuşi una dintre crizele de care scriam ceva mai înainte? Cred că …. de fapt, de când i-a crescut părul, i-a scăzut ….. hai să îi spunem RĂBDAREA.

VEZI AICI INCIDENTUL ÎN URMA CĂRUIA „PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN, S-A UDAT“


P.S. Prin presă circulă şi cel mai nou banc: „Ce faci dacă lucrezi la RTT şi te invită şefa la o bere? Răspuns: Te rişti...“

Frumoasă urbe, frumoase gesturi.

DECÂT ATÂT!!!

8 comentarii:

  1. raspuns la PS: oahhahha eu o stiam pe ritm de BUG Mafia...ceva de genu "Ai dreptate o s___" acum curg versurile... "Prezint realitatea exact asa cum este ea,/ Ma limitez la cartier, sunt numai pe felia mea,/ Vorbesc mereu despre bani, bani, bani si bani,/ Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine,/ O ard pe 77 tu spui ca sunt mancator,/ Am sa fumez Marijuana pan-atunci cand am sa mor,/ Dar oare ce faci tu atunci cand te lovesti de realitate,/ Ai sa ma-ntrebi cum e mai bine, sa mergi in fata, mai bine-n spate,/ Ce mortii matii faci cand te lovesti de realitate, ai dreptate,/ O sugi. Nimeni nu-ti tine parte,"

    RăspundețiȘtergere
  2. tu draga mea dar nu a venit din Craier ci din Astra via Stefan cel Mare cu florile in piata ( oare asa a cunoscut-o Scripy cand statea aplecata la galeata sa caute cea mai frumoasa planta pentru nevasta???) , eu o mai vad seara cand mai revine la originile umilului bloc de unde a ajuns primarita ca mai are o planta de udat si tot asa acra estem ...oricum nici cu unul nu mi-e rusine ca na e vorba aia Cine seaseamana se aduna ...ce Scripcaru e mai breaz???ete na ...astia habar nu au ce sunt ale amaniere ala taran moldovean de Buruienesti asta o parvenita care se crede ....ce nu o sa fie niciodata

    RăspundețiȘtergere
  3. Apartamentul din umilul bloc din Astra, unde o mai vezi, este o achiziţie mai nouă. Trust me! E din Craiter. Evident că nu îşi mai cunoaşte vecinii şi prietenii din copilărie, pentru că „am locuit foarte puţin acolo“ - vorbele ei către o fostă vecină, alături de care a crescut. Probabil că pentru ea copilăria înseamnă „foarte puţin“.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma las-o dracu , ma fac si io florareasa pe bune ...daca tanti asta care isi freaca genunchii pe sub biroul Supremului care acum isi amenajeaza un penthouse ( pun pariu ca habar nu are ce este de fapt !)in Tampa Gardens , mai are si apartamentul de langa mine pe Stefan Cel Mare plecata din Cariter ...iar eu dau din salariul meu umil de ziarist dau 180 de eurici pe luna ca sa am unde dormi...imi bag picioarele , lumeeeeeeeee, haideti sa ne facem toti florari ca merge si e de bon ton ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmaresc cu atentie comentariile de pe toate blogurile unde apare supersubiectul si ma mir... Nimeni nu a sesizat inca superpenibilul faptului ca DUPA ce a trecut si prin budoarul Aristotelului, craitereasa i-a pus-o pe fata. Adicatelea, nici unul dintre personagii nu mi se pare mai breaz (cum deja spunea cineva), nici macar Bebois.

    RăspundețiȘtergere
  6. Povestea e putin diferita. De fapt, ea a venit din piata de flori direct la un interviu de angajare la Transilvania Expres. Purta o rochie semi transparenta, prin care se vedeau perfect toate atuurile ei. Nu stiu cum mai arata acum, pentru ca nu am mai vazut-o de mult, dar atunci era faina. Si intr-adevar, succesul ei a venit initial prin Stefan cel Mare, adica Tudor Stefan. Dupa ce l-a indopat cu Viagra pana bietul om si-a dat duhul, Cristina s-a orientat catre alt "protector". Nu a mai facut multi purici pe la TEX, pentru ca Stoica Enache era "cam nashpa" si oricum umbla deja cu secretara. Vasile Kraila era cam badaran si betiv si tot asa. Era cazul sa se miste. De aici stiti voi mai bine.
    Si trebuie sa recunosc ca e o acritura, dar tu, cititoareo, cum ai fi daca ai sti ca toata lumea din jurul tau iti e ostila si te arata cu degetul prin spate? Eu nu ii tin partea, desi m-am inteles bine cu ea. Nu e prima femeie care isi croieste drum in viata cu vaginul, dar culmea e ca de fiecare data cand se intampla, ne socheaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca este vorba de soc. e mai degraba scarba. am auzit de multe ori faza: fata asta da din cur si obtine ce vrea. da macar nu se ascunde si e o dragutza de felul ei. Ei bine... nu la fel se poate spune despre aceasta „distinsa doamna“ care de felul ei este o japita. Poate multi dintre voi nu stiu cum se comporta cu cei de langa ea sau care ii sunt subalterni. toti sunt niste mizerii in fata ei, niste prosti si niste inculti. ea e cea mai desteapta si mai frumoasa femeie din lume. din fericire eu nu am avut parte de acest tratament al ei decat scurt timp pt ca m-am carat repede de la acel loc de munca unde noi eram sclavi pe plantatia ei. am auzit apoi ca au mai plecat si altii tot din cauza asta.

    PS cred ca Paula stie mai bine despre ce e vorba pentru ca ea a suportat mult prea mult dupa parerea mea. a fost o eroina din punctul asta de vedere, dar am inteles ca a rezistat atat din dragoste pentru meserie, nu datorita ei sau a lui Vifor, cel care in fata o pupa in fund si in spate nu o scoate din „jigodie ordinara“. pentru cine nu stie, Vifor este editorul coordonator de la RTT

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Paula Ciotlos schimbati aspectul blog-ului ca ne stricam ochii cu aceste culori

    RăspundețiȘtergere