joi, 17 septembrie 2009

Viaţă de criză, într-o lume în criză

Alergăm de nebuni să aducem ştiri proaspete, dăm telefoane să găsim informaţii, discutăm, facem şedinţe, fiecare cuvânt poate fi o informaţie preţioasă, nu trebuie să pierdem nimic. Deadline-uri, criză de timp, criză de paturi în spitale, criză de saltele în grădiniţe, criză de locuri de muncă, criză de oameni cu cap în parlament, criză de doctori (buni, mai ales), criză de locuri de parcare, criză de medicamente, criză de soluţii, criză de identitate, criză de modele, criză de specialişti, criză de lichidităţi, criză de râs, criză de plâns, criză de nervi, criză de bine, criză de idei, criză de imagine, criză de pe palierul doi, trei sau cât o mai fi, criză de englezită cronică pentru Geoană, criza vârstei de început, de mijloc şi de sfârşit, criză de rinichi, de fiere, de tuse sau ce vă mai trece prin cap, criză de bun simţ şi unde mai pui că a apărut acum şi ciză de HÂRTIE IGIENICĂ în Cuba. După cum vedeţi nu am pus la socoteală şi criza finaciară de care ne-am săturat cu toţii să tot auzim. Şi lista ar mai putea continua muuuult şi bine. Am scris numai săptămâna asta vreo două articole despre diverse crize în diferite domenii.


Criză de saltele în grădiniţele din Braşov


Criză de asistenţi maternali şi de bani la Protecţia Copilului


Am avut astăzi o revelaţie (ceea ce între noi fie vorba... se întâmplă cam rar :)) ). Viaţa mea este o criză şi într-o criză continuă. Nu râdeţi că ... şi a voastră e la fel :) )

Nu pot să vă urez decât O VIAŢĂ DE CRIZĂ fericită!!!

DECÂT ATÂT!

2 comentarii:

  1. Am descoperit acum cateva minute blogul tau. Si am mai descoperit ca imi place! Ai condei si asta e mare lucru "in provincie" si in perioada de criza:)) (de orice fel vrei tu)... Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru aprecieri, că şi astea sunt în criză în ultima perioadă. :)) Oricum, m-am reapucat de scris pe blog şi sper să îmi ajungă timpul să scriu tot ce am de spus.

    RăspundețiȘtergere