vineri, 10 septembrie 2010

Mama Omida păleşte în faţa lui Sorin Ovidiu Vântu


Într-o zi în care pe toate posturile de televiziune nu vezi altceva decât ştiri şi emisiuni cu şi despre Sorin Ovidiu Vântu, toate ziarele dezvăluie bucăţi din stenogramele pe baza cărora SOV a fost arestat pentru 29 de zile, o ştire despre neamurile mamei Omida a trecut neobservată.

Nepoata, chiar însăşi nepoata inegalabilei Mama Omida a ajuns după gratii.
În timp ce la Bucureşti se fac arestări la nivel înalt, la Braşov se fac reţineri din rândul vrăjitoarelor.

E de-a dreptul hilar, deşi este corect ca aceste aşa zise vrăjitoare, ghicitori în palmă sau ghioc, să ajungă acolo unde merită.
Cu toate acestea stau şi mă gândesc, oare nu e adevărată vorba aia: „Nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă“?!!

Cât de căpcăun, prost, îngust la minte, trebuie să fii ca să îi dai bani unei „femei de etnie romă“ (ca să mă exprim elegant), doar ca să îţi spună că linia vieţii ţi-e scurtă, o să ai dezamăgiri în dragoste, dar ce e al tău e pus deoparte, că vei avea în viaţă şi dezamăgiri şi bucurii, etc, adică acele lucruri care sunt logice.

Cele mai haioase sunt alea cu „mi-a spus că fiul meu va avea ochii albastri... lol“. Normaaaal ..... că doar din doi părinţi cu ochi albaştri crezi că sunt şanse mari să iasă un copil cu ochii negri?
Doar dacă tatăl e vecinul de palier, ăla care s-a mutat de curând şi atrage privirile tuturor pitzipoancelor din bloc. Dar grijă mare, că dacă e al lui, sunt şanse mari să iasă şi cu tenul mai creol şi atunci să văd ce explicaţii găseşti pentru soţul cu tenul alb şi ochi albaştri.

Numele NEPOATEI nu a fost dat publicităţii de către oamenii legii. Probabil că le e frică şi anchetatorilor să nu li se facă ceva vrăji.


VEZI aici pentru ce a ajuns după gratii nepoata Mamei Omida.


DECÂT ATÂT!!!!

5 comentarii:

  1. :))))). Super tare. Corect. Ce te faci daca iese bebelul masliniu cu ochii negrii? :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. „mi-a spus că fiul meu va avea ochii albastrii... lol“.
    Serios acum Paula, e chiar aşa de grea ortografia limbi române? Că de ăla care a comentat înaintea mea nu mă leg: el ar putea fi unul dintre măslinii. Sau să zic: "Ar putea fii?"

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect Mafu Tinel!
    Mea culpa:
    Reiau:
    ":))))). Super tare. Corect. Ce te faci daca iese bebelul masliniu cu ochii negri? :))

    Asta e sigur blestemul Mamei Omida. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multam de comm Mafu. Daca te uitai mai bine ai fi vazut ca in rest am scris corect, deci nu cred ca e o plb ortografia limbii romane la mine, ci repezeala cu care am scris. Greseli poti face si tu si sunt convinsa ca nu te ocolesc chiar intotdeauna. Dar... daca putem să fim rautaciosi, de ce sa nu fim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe, nu am vrut să fiu răutăcios, ci doar să mă amuz puţin.

    RăspundețiȘtergere