miercuri, 18 februarie 2009

Pe timp de pace multi viteji se-arata

Ati auzit expresia ca la necaz se cern prietenii? Sincer va spun: E ADEVARAT! CAT SE POATE DE ADEVARAT! Unii dintre ei chiar nu au cum sa te ajute, altii insa… uita complet de tine. Eventual iti spun cateva vorbe de compatimire. Invatati naibii o data pentru totdeauna: NU de compatimire au nevoie cei aflati la necaz, ci de o solutie care poate parea evidenta, dar pe care in acel moment nu o vezi, de o idee, de o mana de ajutor, de ceva concret. Atunci cand ai cele mai mari probleme gasesti atat de putini oameni care vor cu adevarat sa te ajute incat ajungi sa te intrebi de ce cu doar cateva zile inainte iti promiteau marea cu sarea, de ce au facut promisiuni pe care nu si le pot tine? DE CE? Le multumesc acum singurilor colegi care au venit cu idei concrete, care si-au consumat minutele de pe telefoanele lor in incercarea de a ma ajuta si care, desi nu ma asteptam la unii dintre ei, au aratat ca le pasa: Claudiu Loghin, Andrei Constantin, Ioana Marinescu si NU in ultimul rand, Mariana Sebeni. Sar’mana mult!!! Voua va promit ca voi supravietui mizeriei din viata asta si ca, asa cum spune proverbul, "nu mor caii cand vor cainii".

PS. Ca sa se termine o data pentru totdeauna speculatiile pe seama plecarii mele de la RTT: am vrut sa plec pentru ca am crezut intr-o idee care s-a spulberat cand imi era mai greu. Imparatia Sa (la feminin) a aflat si s-a (o citez) “ofticat”. Asa ca mi s-a facut foaie de restructurare. Si … DA, din 27 februarie, adica vinerea viitoare, voi fi SOMERA!!!(spre bucuria unora) Aveti si alte intrebari? Abia astept sa le lamuresc o data pentru totdeauna.

14 comentarii:

  1. paula, sunt dan apetroaei. cred ca trebuie sa o dai in judecata pe sefa ta.in tribunal la litigii de munca. te ajut cu ce pot. numai sa ai curaj sa mergi pana lacapat. si sa poti cere daunele morale si salarile restante pana se incheie procesul. fii tare

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştiam de chestia asta şi motivele. Mai ştiu şi de bunele intenţii ale lui Sebeni, chiar a fost de gască la faza asta, a sunat în toate părţile să pună o vorbă bună.

    Baftă în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. * Da Ovidiu. Sunt convinsa ca unii stiati exact cum sta treaba. dar pe langa voi au aparut tot felu de speculatii la adresa mea si chiar acuze ca am fost data afara pentru tot felul de porcarii pe care nu are rost sa le scriu aici. Si intr-adevar Mariana a incercat sa ma ajute si asta fara sa ii cer eu ajutorul. oricum ii multumesc.

    * Dane, o sa ma gandesc la posibilitate, dar nu stiu daca mai am puterea si nervii sa ma imi mai intersectez viata cu ei. Mi-e sila si nu vreau decat sa imi gasesc un nou job, sa nu trebuiasca sa stau acasa si sa nu am timp sa ma gandesc prea mult la porcariile facute sau zise de unii. Vom vedea ce va fi. Mercic. vom mai vb despre asta

    RăspundețiȘtergere
  4. paula, nu m-am gandit la teaca de la gazeta. e un tip foarte ok. merita intrebat. gazeta e un loc de munca decent, din cate stiu eu. eftimie poate confirma sau infirma. nu m-am gandit la el, ma gandesc acum. e o solutie? mersi pt gandul bun...mai rar mi se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  5. îi ţin pumnii poate singurei prezentatoare de ştiri din istoria Rtt Scripi&Co., care se putea numi profesionistă: look, dicţie, şi nu numai. Ca simplu telespectator puteam vedea că făcea şi reportaje, nu doar citea prompterul. Simt eu că o să-ţi fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai un spate - experienţă în presă, ai şi faţă - look, te şi pricepi. Dă-i înainte! O demitere nu e un capat de ţară. Îţi urez succes în ceea ce întreprinzi!
    PS: Nu e un sfat, ar vrea să fie doar o încurajare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salve, cara Paula!...
    Sunt un simplu telespectator şi...privitor...a ceea ce se (mai) întâmplă în presa braşoveană...ne-am intersectat întâmplător pe holuri la RTT la oareşce emisiuni ale lu' Misu Bikeru'..oricum asta nu contează...Contează că eşti OK ptr. TV...Dacă tanti Ancuţa ar fi fost fair şi nu mânată de "oftici" ai fi rămas în top...timpul nu e pierdut, că "ştiristele" din Bv le putem număra pe degetele de la o mână...părerea mea!
    Viaţa nu e dreaptă întotdeauna dar, nu uita, eşti prea tânără ca să dezarmezi...keep walking şi-ţi vei găsi mătăluţă făgaşul!
    Una affetuosa stretta di mano şi...să îţi fie bine!
    Il Padrino

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult de incurajari tuturor. deja incepe sa se mai arate cate putin si luminita de la capatul tunelului. stiu ca pana la urma, mai devreme sau mai tarziu se va rezolva. din pacate stiu ca nu sunt o fire foarte rabdatoare si uneori sunt cam impulsiva asa ca sper sa se rezolve cat mai repede pana nu incep sa ma sictiresc prea rau de domeniul asta. atunci chiar nu va mai fi cale de intoarcere.

    * Il Padrino - multumesc si tie. Nu imi dau seama cine esti, dar sper ca imi vei spune candva. Am doar o rectificare de facut: NU este vorba de Anca. ea chiar nu e puterea suprema in RTT. Nu are rost sa spun despre cine e vorba. Nici nu mai conteaza de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat, chiar imi placeai la tv . Sper sa gasesti ceva bun . Poate locul tau nu este acolo

    RăspundețiȘtergere
  10. paula, nu cred ca experienta ta, nu o sa te ajute. clar, locul tau nu era acolo. stii ff bine ca un esec este un sut ...in spate. si iarasi cred ca...in cazul tau..."pe cine nu ai lasat sa moara, nu te-a lasat sa traiesti"..

    RăspundețiȘtergere
  11. Marrakech

    Sunt un prieten, dar din pacate nu-mi pot dezvalui identitatea. Daca vrei pot vorbi la posturile centrale in Bucuresti. Nu promit nimic, dar pot incerca. Daca te intereseaza Bucurestiul spune-mi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea,
    Am fost alaturi de tine de cand te-ai nascut. Si voi fi incontinuare. Stiu ca acest mic obstacol din viata ta nu te va dobori. Stiu ca vei trece mai departe cu capul sus, pentru ca stiu cu cata pasiune iti faci meseria. Stiu ca asta ai visat de cand ai invatat sa citesti si sa compui. Stiu ca bunicul nostru ar fi mandru de tine. Sti si tu asta. Mama e mandra de tine. Toti suntem mandri de tine si de felul tau de a fi. Esti o persoana sincera si fara fitze, puternica si pasionata, fara jumatati de masura, iar asta conteaza cu adevarat. Te pupa "Sis"

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau de situatie. Meritai cu siguranta ceva mai bun. Chiar n u inteleg de ce nu ai facut pasul mai demult. Foarte multe gagice din RTT si-au gasit pe la diverse tv-uri bazate, desi le dadeai clasa tuturor. E o situatie ciudata dar sunt convinsa ca profesionalismul de care ai dat tot timpul dovada, te va ajuta .Sper sa fie totul bine in cele din urma! Esti un jurnalist adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salve, cara Paula!..
    quando rittornerai a'll questo blog?
    Astept...la fel cum il astept si pe don C;laudiu care se tot lauda k s-a intors
    Sa va fie bine!
    Una affetuosa stretta di mano

    RăspundețiȘtergere