vineri, 13 noiembrie 2009

Violatorii de babe sunt printre noi!!!

Nu mai e „la modă“ violarea tinerelor prostuţe care pleacă din cluburi singure. Nici a celor care intră în scara blocului şi în lift cu bărbaţi pe care nu îi cunosc. Nici măcar drogarea lor în baruri sau la chefuri.

VIOLAREA BĂTRÂNELOR este cea mai nouă pasiune a obsedaţilor sexuali. Cu cât au mai mulţi ani, cu atât sunt mai apetisante pentru ei. În mai puţin de o săptămână au fost violate două femei în vârstă. Foarte în vârstă.

În ritmul ăsta, în câţiva ani o să ajungă minorii să scoată cadavrele din morminte ca să le „violeze“. O să se treacă de la gerontofilie dusă la extrem, la necrofilie.

Ca să vezi că nu vorbesc tâmpenii citeşte:

O bătrână de 71 de ani a fost violată de un minor


O bătrână de 91 de ani a fost violată de un tânăr de 26 de ani

Şi se mai spunea de motociclişti că sunt satanişti, violatori de babe :))


DECÂT ATÂT!!!

5 comentarii:

  1. hai fata.. de cate ori n ai intrat cu straini in lift.. Si tot n ai avut noroc..

    RăspundețiȘtergere
  2. „Noroc“ din asta nu ii doresc nimanui. Si sincer? Poate pentru ca am avut o mama prea speriata ca mi s-ar putea intampla ceva am fost invatat de mica sa nu ma urc cu straini in lift. Oricum, nu asta era subiectul. Multumesc oricum pentru comentariul rautacios. Sunt binevenite si genul asta de comentarii pentru ca ma fac sa imi dau seama ca nu toata lumea pricepe esenta unui text.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveam o rubrică într-o publicaţie acu ceva vreme. Se numea: "Babe nebune şi vaci violate!". Sper să nu se ajungă chiar până acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Muicaaaa... ce lume... dar cine stie, poate babele aratau mult prea bine, nu le dadeai decat 60... dar oare de ce nu aflam la stirile gen ora 5 despre hodorogi violati de tinere, poate chiar de minore?... a, alea sunt stirile mondene... unde Irineii si altii ca el isi etaleaza proaspat fostele minore care le populeaza patul. Traiasca societatea de consum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ma nu-s bune prospaturile astea de studente abea trecute de 60 !? :))

    RăspundețiȘtergere