marți, 22 septembrie 2009

Dragoste de primar!

A fost odată … că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti,...un primar taaaaare de treabă. Şi primarul acesta, aşa de mult iubea copiii, că nu suporta să îi vadă într-o grădiniţă normală, cu săli frumoaaaase, termopane puse din banii părinţilor şi căldură în toată clădirea. Nuuu! Primarul îşi dorea maaai muuult. Muuult mai mult. Dorinţa lui cea mai mare era să îi mute într-un PALAT!

Şi GATA cu visatul!!!! Povestea frumoasă, de adormit copiii, s-a sfârşit aici.

Ca să vezi nemaivăzutul! Nimeni nu şi-ar fi putut închipui câtă grijă are primarul de copiii ăştia mici şi amărâţi ai braşovenilor. Primarul Scripcaru vrea să le ofere micuţilor de la grădiniţa 34, din Parcul Tractorul, o grădiniţă nou nouţă. „Săli mai mari, mobilier nou şi modern, cantină, curte şi intrare separată faţă de liceenii de la Mircea Cristea. Ne-am gândit numai la binele copiilor“, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Vezi aici si ce spun părinţii despre „GRIJA PRIMARULUI“

Dar... cât s-a gândit la binele copiiilor primarul nostru preaiubit şi de toţi slăvit, atunci când a hotărât ridicarea celui mai mare complex sportiv chiar lângă această grădiniţă? Sunt absolut convinsă că s-a gândit fooooarte mult. Totul a fost gândit numai şi numai pentru binele lor. Să aibă săracii unde să facă sport, mişcare, să înveţe să meargă pe role şi să joace fotbal. Nu mai existau terenuri libere în Braşov pentru asta decât cel din Parcul Tractorul. Dacă mai punem la socoteală şi stricarea spaţiului verde pentru acest proiect... ajungem la concluzia că grija lui pentru copiii este claaaar foarte mare. Poate strica orice pentru „bunăstarea“ lor.

DECÂT ATÂT!!!

6 comentarii:

  1. Paula treaba mai faina e ca Primaria si Inspectoratul Scolar s-au contrazis ieri pe treaba mutarii. Toarcea sustinea ca ii muta, inspectorul general ca nu ii muta. Dupa o inregistrare telefonica in care Toarcea sustinea mutarea, la citeva ore dupa protest si dupa ce Agache a spus ca nu se pune problema mutarii si ca parintii au fost dezinformati de zvonaci si purtatorul de cuvint al Primariei si-a schimbat declaratia. Afirmind apoi ca de fapt spatiile din liceu sunt pentru alti copii. Oricum dl Agache a lasat o portita de scapare spunind ca e posibil ca gradinita sa nu mai primeasca pe viitor autorizatie. E bine ca se va da pentru salile de la Mircea Cristea, unde micutii trebuie sa urce zeci de scari pentru a imparti un grup sanitar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştiu toate acestea, tocmai din cauza asta am dat link către articolul în care am scris exact ce se întâmplă acolo. ca să nu mai repet întreaga istorie aici, unde am vrut să subliniez de fapt cât de „grijulie“ e municipalitatea cu aceşti copii. Oricum, toată povestea îmi face greaţă, sinceră să fiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da! Cred că primarul are grija... copiilor. Mai ales a celor din grădiniţă... Not!

    RăspundețiȘtergere
  4. PS: Mă bucur că ai început să revi pe blogosferă:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place să văd că oameni ce au lucrat la trustul primarului au şi coaie. Mai ales cînd sînt şi femei. Foarte bine Paula! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. ..de asta ai disparut din RTT...ai principii.Mai putin fosta colega K...cu "charmul ei deosebit"

    RăspundețiȘtergere