luni, 16 noiembrie 2009

Recomandarea medicului: vin fiert sau ţuică fiartă. Dacă nu... măcar un wisky!

Isteria care a cuprins întreaga lume era gata, gata să mă cuprindă şi pe mine. Asta cu toate că (părerea mea cel puţin) sunt o fire cerebrală, care nu intră în panică prea uşor şi genunchii încep să-mi tremure după ce a trecut pericolul, oricare ar fi el.

Aşadar…..! GRIPA PORCINĂ!!! AOLEU!!! DACĂ ASTA AM? Mai bine fug pe la toţi doctorii din oraş să îmi spună ce să fac, să bage pastile cu pumnul în mine, să mă fac bine. Vă spun eu. Nici o şansă. Capul nu mai au cum să mi-l rezolve!

Partea cea mai frumoasă a venit după ce am alergat câteva ore bune între doctori pe care nu îi găseam şi Spitalul de Infecţioase unde era coadă şi nu aveam chef să stau.Am reuşit într-un final să ajung şi la doctoriţa mea de familie. Nu era, dar avea un înlocuitor.
O doctoriţă convinsă că toate pastilele din lume nu fac cât O BEŢIE ZDRAVĂNĂ. „Dacă ajungi să vezi dublu, înseamnă că a doua zi nu o să mai ai nimic“, mi-a spus ea.

Şi uite aşa am plecat de acolo cu diagnosticul de viroză şi convinsă că trebuie să beau câteva căni de vin fiert sau câteva pahare de ţuică fiartă. Dacă nu, măcar nişte wisky, ca să omoare microbii, după cum tot ea mi-a spus.

Aşadar, vă rog să încercaţi să mă înţelegeţi în următoarele zile. Nu mi-a murit şi ultimul neuron. Este puţin ameţit sau mahmur, depinde de moment! Sper doar când şi-o reveni, să nu mai tuşesc şi nasul meu să nu mai fie ca un robinet.

P.S. Am ales varianta vin fiert cu scorţişoară, măr, gutuie şi zahăr vanilat. Vi-o recomand şi dacă nu aveţi viroză. :D


DECÂT ATÂT!!!

12 comentarii:

  1. Pai remediul asta il stie Bogdan de cad s-a nascut =))

    RăspundețiȘtergere
  2. se poate sa mai ramina un mic neuron undeva ascuns, dar sigur o sa innoate in vin.
    si las-o mai usor cu mar, gutuie si alte glume de genul ca strici vinul.
    medicamentul asta este sigur, cu conditia sa-l iei cu masura (de regule trebuie sa fie mai mare), intre mese (le tragi mai aproape) si cit mai des(altfel pierzi antrenamentul), asa ca ....noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am o răceală porcească de vreo câteva zile de gripa porcină ar face bine să se mai înăsprească un pic. Sper să îmi treacă repede
    am tratat-o cu vin fiert:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai lipsea sa iti faca reteta pentru vreun kil de hash :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Umblati cu droguri(leacuri) slabe pe aici! Solutia radicala e palinca! si fara aditivi, si sa fie cit mai de pruna si cit mai inspre 55. Cel mai bine e sa o servesti la domiciliu Paula,sa nu ai nevoie apoi de ciine insotitor. Sa vezi ce bine o sa fie, ce caldura cinstita prin toate madularele! wow! Doar sa nu depasesti felia de litru, altfel a doua zi esti din nou la felcerul de cartier. Sint curios ce-ti prescrie apoi pentru junghiurile din mansarda, probabil zeama de moare, ca vaz ca le are pe astea cu leacurile postuniversitare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Faci ce faci .... si tot de spitale ai parte in ultima vreme (sau cu prietenii, sau cu familia, sau profesional, sau personal :D).

    Si acum am aflat de ce ti se impleticeste limba cand vorbesti cu mine :D. (Glumesc).

    Pup.
    Sor'ta.

    RăspundețiȘtergere
  7. nah bine ca nu ti-a recomandat aspirina saracului...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eeee, de unde stii ca nu i-a recomandat si aia, dar poate ii e rusine sa spuna. Insanatosire grabnica prin orice metode

    RăspundețiȘtergere
  9. ma intreb oare paracetamolul saracului care naiba e?

    RăspundețiȘtergere
  10. http://dilekszoro.blogspot.com/2009/11/fii-sau-nu-fii-sanatos.html atat zic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai bine mort de beat decat mort de gripa

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Paula va rog schimbati culoarea de pe fundal ca nu se vede bime scrisul

    RăspundețiȘtergere